Locatie


Curaçao is een van de zonnige, tropische eilanden van de Nederlandse Antillen met een vrij droge klimaat en geen regenseizoen om van te spreken. De lengte is 66 km, de breedte 8 tot 15 km. (30 graden Celsius) .Je kan genieten van rust en stilte, prachtige scenery and kristalheldere turquoisewater. Natuurliefhebbers zullen genieten van bijzondere planten en dieren, evenals een breed scala van neotropische Vogels .
Landhuis Daniel ligt in het hartje van Curacao, dicht bij de van het eiland mooiste stranden en duiklocaties (8 km), het natuurreservaat Christoffelpark (15 km) en slechts een korte rit van de luchthaven (10km) en Willemstad (15 km),

Curacao'spicturesque hoofdstad, met een uniek Nederlands-Caribische architectuur, floating bridge en diverse musea

Landhuis Daniel -een oase van rust, omgeven door tropische vegetatie - is gelegen op het platteland en de ideale plek om hier ontspannen uit de moderne society een perfecte Caribische vakantie te hebben.

Natuurlijk is het eiland Curaçao is een paradijs voor strand- en zonaanbidders, maar de actieve reiziger wil ook blij zijn met wat Curaçao te bieden heeft. Het eiland biedt alle mogelijkheden: van watersport (oa duiken, snorkelen, big game vissen), wandelen / fietspaden en paardrijden en enkele eiland bezienswaardigheden, zoals het Christoffelpark, Klein Curacao, Seaquarium, struisvogel boerderij, kruidentuin en een aantal musea. Ook de architectuur van Willemstad is een bezoek waard.

Jan Francke en zijn vooral lokale medewerkers zullen blij zijn om u te helpen realiseren van uw individuele wensen en voorkeuren op dit gebied.