Hotel

Het Landhuis DaniŽl, gelegen in de landelijke wijk Daniel midden op het eiland, is een kleinschalig opgezet en bijzonder gemoedelijk hotel met een uitstekend bekend staande Mediterraan-Caribische keuken. De zijn blij dat u er bent en ze doen er alles aan het u naar de zin te maken.

Het landhuis beschikt over zeven comfortabele kamers, allemaal voorzien van eigen toilet en douche. Drie ruime kamers bevinden zich op de eerste verdieping van het landhuis. De overige vier kamers bevinden zich in de voormalige, gerestaureerde slavenverblijven in een bijgebouw naast het landhuis en het zwembad. Sinds kort beschikt het landhuis ook over twee volledig ingerichte appartementen: een tweepersoons en een vijfpersoons.

KAMER APPARTEMENT
VOORPORCH APPARTEMENT

KAMERS IN HET LANDHUIS


KAMER BIJGEBOUWVoor het Landhuis bevindt zich het restaurant met een ruim overdekt terras, een bar/lounge en een wijn/herenkamer. Ook is er binnen een bibliotheek met o.a. meer dan 2500 kookboeken. Het perceel van Landhuis Daniel is ruim 1.6 hectare groot, waarvan een gedeelte ingericht is als tuin, waar in het seizoen producten worden gekweekt voor het restaurant, dit op een biologisch verantwoorde wijze, waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke meststoffen en het gebruik van chemicaliŽn wordt vermeden. Er is ook een zwembad met terras, waar het goed toeven is op de ligstoelen onder de schaduwrijke bomen. Naast het Landhuis is er ook een kleine speeltuin, gezinnen met kleine kinderen zullen zich dan ook zeker thuis voelen op Landhuis Daniel.
 
BIJGEBOUW
LANDHUIS

APPARTEMENTEN
ZWEMBAD

RESTAURANT
BAR/LOUNGE

WIJN/HERENKAMER 
voor uitgebreide info mail : info@landhuisdaniel.com